Wij brengen grootse avonturen en (gratis) one-shots van de hoogste kwaliteit waarin wij het prachtige Nederlands verweven met de bekende Engels speltermen voor een episch geheel dat altijd inspireert.

MEESLEPENDE CAMPAIGNS

Onze campaignboeken zijn episch en avondvullend, voorzien van prachtige art en unieke scenario’s die zelfs ervaren spelers en vertellers uitdagen. Vaar mee in Maanstorm of ontdek de gevaarlijke jungle in Kowangeo, het rusteloze eiland!

AVONDVULLENDE ONE-SHOTS

Onze one-shots druipen van de sfeer en achtergrond, maar zijn makkelijk te plaatsen in elke andere setting of wereld. We hebben grootse one-shots vol uitleg, kleine boekjes voor de verteller in tijdnood en zelfs one-shots in flyer formaat. Episch. Duidelijk. Gratis.

MEEDOEN? DOEN!

Onder leiding van een ervaren verteller beleef je magische avonturen, bevecht je grootse vijanden en ontdek je mysterieuze geheimen. Met een focus op het verhalende en het onderlinge rollenspel creëren wij onvergetelijke momenten waarin jij en je vrienden altijd de hoofdrol spelen.

UITGEVERIJ EN HUURLINGEN

Op zoek naar bekwame en bewezen schrijvers en designers voor jouw tabletop roleplaying game project? Wij werken graag samen met andere schrijvers en uitgevers om ideeën tot leven te brengen en zijn vaardig in het ontwerpen en het design van (regel of verhaal)boeken, schrijven van diverse inhoud (van rassen tot items tot avonturen) en het uitdiepen van een wereld. Maak gebruik van onze expertise om jouw verhaal te vertellen!