Level-up je Tabletop Role-playing avonturen met hoge kwaliteit 3D geprinte miniaturen!

Ons assortiment bestaat uit een brede selectie van miniaturen en bustes voor de schilder en tabletop role-playing enthousiasten. Gedetailleerde 3D prints van hoge kwaliteit, vervaardigd uit de sterke Resione M58 resin.

MINIATUREN

Op zoek naar meer immersie en beleving in jouw tabletop role-playing avonturen? In ons brede assortiment van miniaturen vind je altijd iets unieks om op tafel te zetten. Of het nou gaat om iets simpels als Goblins en Guards of de nieuwe Big Bad Evil Guy van je verhaal. Wij hebben het.

BUSTES

Houd je van schilderen maar wil je iets anders dan miniaturen, overweeg een buste! Bustes zijn een leuk alternatief op het schilderen van miniaturen, ze zijn uniek, gedetailleerd en hebben karakter. Leuk om neer te zetten, nog leuker om te schilderen.

3D PRINT SERVICE

Ontwerp je eigen miniatuur door middel van een van de vele online miniatuur editors, denk daarbij aan HeroForge en Eldritch Foundry, en laat ons er een hoge kwaliteit 3D print van maken. Goedkoper, sneller en van hogere kwaliteit dan waar dan ook.

Heb je STL’s gekocht of zelf gemaakt en wil je die laten printen? Ook daarvoor kun je gebruik maken van onze 3D Print Service.

SCHILDERBENODIGDHEDEN

Wij zijn van mening dat elke miniatuur een beetje kleur verdiend. Daarom kun je bij ons terecht voor schilderbenodigheden. Denk daarbij aan kwasten, primer, verf, vernis en andere accessoires van onder andere The Army Painter, Vallejo, Wizkids en GamersGrass.

TABLETOP ROLE-PLAYING ACCESSOIRES

Dobbelstenen, Dice Bags en Towers, Spell- en Monster Cards zijn allemaal artikelen die je gebruikt tijdens je sessies. Alhoewel ons aanbod hierin klein is kun je hele interessante artikelen vinden.