Verver? Maker? Storyteller? Webshop? Er is nog zo veel meer dat we het niet allemaal kunnen opnoemen! Wat we wel weten, is dat dit de perfecte plaats is om jezelf als content creator of webshop te promoten! Meedoen is simpel! We bieden diverse abonementen aan en zorgen zo dat het voor iedereen betaalbaar en haalbaar blijft om mee te doen. En dus: hoe meer deelnemers, hoe beter je exposure!

Veelgestelde vragen (FAQ)

We willen zoveel zeggen, maar misschien is het beter als we even antwoorden geven op enkele veelgestelde vragen..

Hoe doe ik mee?

Simpel! er zijn drie abonementen beschikbaar. voor particulier gebruik is dit zelfs kosteloos

Kosten? Welke kosten?

Als we spreken over kosten zijn de opstartkosten reeds gedekt door onze sponsoren. Wil je nu je bijdrage leveren dan zijn er twee betaalde abonementen mogelijk.

Waarom zou ik meedoen?

Je krijgt je eigen vaste pagina waarop je jouw talenten, producten of diensten kunt laten zien. Zie het als een ‘startpagina’ voor liefhebbers van de hobby die misschien wel op zoek zijn naar jou.

Ik heb meer vragen!

En wij hebben genoeg antwoorden. Neem contact met ons op en we leggen je alles haarfijn uit, geven je meer informatie of laten onze passie voor ons spreken.

Overtuigd?

Hebben we je overtuigd en ben jij een content creator of webshop? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.