Deelnemers worden 1, 2 en 3 november meegenomen in een magische interactieve vertelling waarin keuze voorop staat.

Het evenement is exclusief voor slechts 6 ‘spelers’ die onder leiding van Project Epos deelnemen aan een variant van het bekende rollenspel Dungeons & Dragons. Dankzij hun eerdere ervaring als verhalenvertellers en makers van Nederlandse avonturen nemen zij ieder niveau speler mee op een onvergetelijk avontuur.

Gedurende het weekend blijven deelnemers tevens twee keer overnachten, krijgen ze een uniek ontbijt, lunch en diner voorgeschoteld en wordt er in totaal 12 uur besteed aan het interactieve avontuur. Een duister geheim wacht als het verleden spreekt, het heden moet antwoorden en het aan de helden is om een toekomst te garanderen… 

Reserveer nu het nog kan je plek en maak deel uit van een legendarisch spelweekend bij Het Spel der Draken!

Meer informatie of registreren via: https://hetspelderdraken.nl/poelgeest